Loodgieterswerkzaamheden.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Voor professioneel loodgieterswerk

Zijn uw leidingen verstopt? Staat uw kelder onder water? Of heeft u een probleem met uw toilet? Wat het ook moge zijn, in zulke gevallen zoekt u altijd een vakkundige en betrouwbare dienstverlener voor loodgieterswerk in Noord-Holland die u snel tot dienst kan zijn. Bij ons zit u goed. Wij zijn als loodgietersbedrijf gespecialiseerd in alle werkzaamheden op het gebied van loodgieterswerk in Noord-Holland. Service, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid staan bij ons helemaal voorop. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij bovendien alle uitdagingen aan, waar onze concurrenten allang opgeven. Als u dus een vakkundige loodgieter nodig heeft, die snel ter plekke kan zijn en u nog sneller kan helpen met het verhelpen van uw probleem, aarzel dan niet om ons te bellen.

 

Met spoed loodgieterswerk in Noord-Holland nodig?

Is de leiding van uw wasmachine gesprongen en staat uw kelder onder water? Dit natuurlijk niet lang wachten. Daarom kunt u ervan op aan dat wij al binnen enkele minuten op uw stoep staan, nadat wij uw telefoontje ontvangen hebben. De grote frustratie ontstaat echter wanneer u met spoed een loodgieter zoekt voor loodgieterswerk, maar het is weekend of avond. Dit kan tot grote problemen leiden omdat de meeste dienstverleners op deze tijdstippen niet werkzaam zijn, en een lekkage al snel grotere schade kan aanrichten. Daarom staan wij met onze 24-uurs service dag en nacht voor u klaar. Heeft u dus met spoed een loodgieter nodig, bel ons dan vandaag nog en wij staan binnen enkele momenten gereed om u te helpen

 

Wat kunnen wij allemaal voor u betekenen? 


We haalden eerder in deze tekst al aan dat wij u van dienst kunnen zijn bij een aantal werkzaamheden. Zo zijn wij bijvoorbeeld gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Het kan hierbij zowel gaan om een verstopt toilet als een verstopte leiding van bijvoorbeeld uw douche of gootsteen. Hier houdt het echter niet bij op. Ook in het geval van een lekkage bent u bij Allroundbedrijf C&R namelijk aan het juiste adres. Wij dichten lekkages in een waterleiding of afvoer binnen een handomdraai. Daarnaast schakelt u ons  in voor een lekkage van uw gasleiding.

Wij helpen u ook bij ondersteunende werkzaamheden

Veel mensen denken alleen aan onze loodgieter in het geval van problemen. Ook voor ondersteunende werkzaamheden doet u echter een beroep op Allroundbedrijf C&R. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen bij het verbouwen van uw badkamer. Zo kunnen wij zowel oud sanitair verwijderen als nieuw sanitair installeren. Tot slot schakelt u ons ook ook in voor werk aan uw cv ketel. Wij kunnen een storing verhelpen en een nieuwe ketel plaatsen. Daarnaast voeren wij periodiek onderhoud uit aan uw ketel om de kans op problemen te beperken. Kortom: wij kunnen u echt met alle loodgieterswerkzaamheden in Noord-Holland en Westfriesland van dienst zijn!

Onze merken

Contact met ons?

Adres

Zesstedenweg 312
1613 KH Grootebroek

E-mail

info@allroundbedrijfcr.nl

Bel ons