Al ruim 15 jaar ervaring

Wij vertellen graag wie wij zijn.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Wie wij zijn?

Allroundbedrijf C & R draagt de naam van beide eigenaren, namelijk Chris & Rebecca. Beide zijn de drijfveren achter het bedrijf.

Allroundbedrijf C & R is een bedrijf die al ruim 15 jaar ervaring heeft op het gebied van leidingwerk, loodgieterswerk, CV onderhoud, badkamerrenovatie en toiletrenovatie. Ook voor andere allround klusjes kunt u bij ons terecht. 

Wij zijn inzetbaar in heel Noord-Holland en het mooie West-Friesland en daarbuiten, van Enkhuizen tot Hoorn en van Venhuizen tot Andijk.

Heeft u een ‘klus’ of heeft u specifieke wensen, dan kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Wij kennen u, u kent ons!

Doordat wij een kleinschalig bedrijf zijn heeft u altijd contact met een persoon die u kent. Dat maakt dat wij een persoonlijk bedrijf zijn waarbij kort contact voorop staat. Geen lange wachtrijen, geen call-centre, maar direct contact zodat u gelijk weet waar u aan toe bent.

Chris is voor u de installateur die allround inzetbaar is voor al uw werkzaamheden zoals badkamerrenovatie, toiletrenovatie, leidingwerk, CV onderhoud en nog veel meer. Soms werkt Chris samen met collega’s zodat uw klus goed en spoedig afgehandeld kan worden en we alle kennis in huis hebben.

Rebecca is de drijfveer op gebied van administratie en klantcontact.

Zo weet u direct met wie u contact moet hebben en waarvoor u bij diegene terecht kun. Wel zo prettig toch?

Onze merken

Contact met ons?

Adres

Zesstedenweg 312
1613 KH Grootebroek

E-mail

info@allroundbedrijfcr.nl

Bel ons